Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

AΡΧΙΣΕ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ


Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,μηχανοδηγοί  αλλά και άλλοι κάνουν πράξεις και περιμένουν χρήματα!!! Άρχισε λοιπόν  το μελάνι της σουπιάς να χύνεται στο φούλ για να καλύψουν  αυτά που  έλεγαν!!
Τέτοιος πανικός;
Εμείς οχι μόνο επιμένουμε αλλά την ξανακοινοποιούμε  την αναρτησή μας καθώς το ΣΕΠΕ δικαίωσε τις υποψίες μας στο 100%.Οι εργαζόμενοι στηνΤΡΑΙΝΟΣΕ, και όχι μόνο μηχανοδηγοί,κάνουν υπολογισμούς για οφειλόμενα 5000 και 10000 ευρώ !!! Μερικοί δε ....περιμένουν το 30% στην εξόφληση!!!!Μιλάμε για τέτοια προπαγάνδα στον κόσμο....που πίστεψαν ότι έρχονται λεφτά αύριο κιόλας!!!
Συνάδελφοι αυτό που θεωρούν κέρδος και δεν έχουν πως να το πλασάρουν είναι η προσφυγή στα δικαστήρια!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ...Δηλαδή τόσες αγωγές που έγιναν από τους σιδηροδρομικούς ήταν ''κέρδος'' από  καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας!!!Να θυμίσουμε ότι μερικές αγωγές χάθηκαν  στα δικασήρια και άλλες που κερδίσαμε άρχισαν να πληρώνονται μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια..πχ κανονικότητα...Τις περισσότερες από αυτές τις πήγαμε κατευθείαν στα δικαστήρια χωρίς καταγγελία...Αυτό το πλασάρουν ως κέρδος οι... απίθανοι Παίζουν με την ανάγκη του κόσμου για χρήματα χωρίς ντροπή για... ψηφαλάκια.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ-αλλωστε δεν κατέβηκε και ποτέ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ (****)ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
Και όχι να ψάχνει ο κόσμος για κρυμμένους θησαυρούς.
Παρακάτω η  αναρτησή μας που τα προέβλεψε ΟΛΑ.
Οτι έιχαμε γράψει  εδώ και ημέρες αυτό ακριβώς γίνεται στα μηχανοστάσια με τον κόσμο να ψάχνει πότε θα πληρωθεί...
 
{Άρχισε ο πανικός σε μερικούς γιατί έταζαν και έταζαν και έταζαν με αποτέλεσμα οι μηχανοδηγοί να τους στείλουν τώρα το λογαριασμό.Αυτά έχουν τα παχιά λόγια και οι μεγαλοστομίες...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...Ηρθε η πρωτη σφαλιάρα απο την ΄''γνωμοδότηση''....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.