Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

“Future Greek Rail Hackathon Open Day” στις 28 Σεπτεμβρίου από τον ΟΣΕ

Το Future Greek Rail Hackathon διοργανώνεται από τον ΟΣΕ σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17:00

Σας προσκαλούμε στο Open Day του 1ου Μαραθωνίου Καινοτομίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΣΕ, Future Greek Rail Hackathon, στο οποίο θα γίνει παρουσίαση των στόχων, των θεματικών ενοτήτων και της διαδικασίας του μαραθωνίου.

To Open Day θα πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα με την χρήση εργαλείων τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17.00.

Δήλωση Συμμετοχής στο Open Day: https://crowdhackathon.com/ose/open-day/

Στο Open Day μπορούν να συμμετέχουν, όσοι ενδιαφέρονται για την διαδικασία του Μαραθωνίου Καινοτομίας καθώς και όσοι έχουν να προτείνουν ιδέες, λύσεις ή επιθυμούν να υποστηρίξουν τη διαδικασία ως μέντορες, πάροχοι δεδομένων ή χορηγοί επικοινωνίας.

Ο ΟΣΕ διοργανώνει τον 1ο μαραθώνιο καινοτομίας ανάπτυξης εφαρμογών Future Greek Rail Hackathon με στόχο την ενεργοποίηση (community activation) του οικοσυστήματος καινοτομίας, φορέων και επιχειρήσεων για τη δημιουργία πρωτότυπων εφαρμογών που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των σιδηροδρόμων, μέσα από νέες και καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές με κοινωνικό αντίκτυπο (social impact).

Το Future Greek Rail Hackathon διοργανώνεται από τον ΟΣΕ σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.

  • Καλωσόρισμα — Χαιρετισμοί
  • Η σημασία της δράσης Future Greek Rail Hackathon, για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, ΟΣΕ
  • Παρουσίαση του Future Greek Rail Hackathon, διαδικασία μαραθωνίου καινοτομίας, στόχοι και θεματικές ενότητες, Γιώργος Καραμανώλης, Co-Founder & CTO/CIO, Crowdpolicy
  • Συζήτηση — Ερωτήσεις

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Open Day του Future Greek Rail Hackathon και να ενημερωθούν για τον μαραθώνιο καινοτομίας και τα επόμενα βήματα, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο https://crowdhackathon.com/ose/open-day/ μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου 2021.

#futuregreekrailhackathon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.