Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες

Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού - Πώς έγινε το ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη η αμαξοστοιχία 3631 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Τρένο συγκρούστηκε  νωρίτερα το πρωί της Τρίτης με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος». Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 3631 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος όταν κατάλαβε πως το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί, πρόλαβε και πήδηξε έξω, ωστόσο τραυματίστηκε από την πόρτα.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο. Εκεί, θα κάνει λίγα ράμματα και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.
atyxima_thess_treno__2_
atyxima_thess_treno__4_
atyxima_thess_treno__5_
atyxima_thess_treno__6_
atyxima_thess_treno__7_
atyxima_thess_treno__1_
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.