Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. (ΣΧΕΤ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΝΕΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟ 2020


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

     Συνεχίζεται και ΦΕΤΟΣ η διαδικασία χορήγησης ετήσιων καρτών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με την έκπτωση που εξασφάλισε η Π.Ο.Σ. (15%) από τον ΟΑΣΑ.

Το ετήσιο κόστος για την αγορά της ετήσιας κάρτας είναι 280,50 € και αφορά: α) τους εν ενεργεία σιδηροδρομικούς, 
β) τα μέλη των οικογενειών τους και 
γ) τους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς (κάτω των 65 ετών). 
     Η ετήσια κάρτα ΙΣΧΥΕΙ για: ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΙ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ (Μέχρι Κορωπί), και για τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ (στο Τμήμα Μαγούλα – Πειραιάς - Κορωπί). 
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν κάρτα, για τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ-80 και στο Μετρό, Προαστιακό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο, τους ενημερώνουμε ότι το ετήσιο κόστος είναι 416,50 ευρώ.  

Οι κάρτες θα έχουν ΕΤΗΣΙΑ ισχύ (π.χ. οι συνάδελφοι που θα προμηθευτούν κάρτα από τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2020, αυτή η κάρτα θα λήγει τέλος Μαρτίου 2021). 

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3/2020  έως  και  την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/2020, 
Ο Λ Ο Ι  οι συνάδελφοι θα μπορούν να προμηθευτούν την ετήσια κάρτα.

Οι συνάδελφοι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ηλεκτρονική κάρτα, θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν τη γνωστή διαδικασία, όπως αυτή ορίζεται από τον ΟΑΣΑ (βλέπε www.athenacard.gr) και κατόπιν θ’ ακολουθηθεί η διαδικασία από τη Γραμματεία της Π.Ο.Σ.

Οι συνάδελφοι που ΕΧΟΥΝ ηλεκτρονική κάρτα και προμηθεύονται την ετήσια κάρτα με παρακράτηση του ποσού μέσω μισθοδοσίας (12 δόσεις μέσω του Συνεταιρισμού), θα πρέπει να μας αποστείλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη αίτηση, στο fax της Ομοσπονδίας: 210.3842188 ή στο email: fechemin@otenet.gr  

Οι συνάδελφοι που ΕΧΟΥΝ ηλεκτρονική κάρτα και προμηθεύονται την ετήσια κάρτα πληρώνοντας μετρητά, θα πρέπει ν’ απευθύνονται πρώτα στον ΣΥΝΠΕ (τηλ.210.5245919, 3205245707), για να πληρώσουν ΜΟΝΟ με κάρτα. Κατόπιν, στο fax της Ομοσπονδίας: 210.3842188 ή στο email: fechemin@otenet.gr θα μας αποστείλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη αίτηση.

Με τη συγκέντρωση αρκετών εκ των αιτήσεων (περίπου κάθε 2 ημέρες), η Γραμματεία της Π.Ο.Σ. θα τις στέλνει στον ΟΑΣΑ, ο οποίος έχει την ευθύνη της φόρτισης των καρτών. 

Οι συνάδελφοι, μετά την παρέλευση 3 έως 4 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησής τους, θα μπορούν να επισκέπτονται το site της Ομοσπονδίας www.omospondiasidirodromikon.blogspot.gr, ή να πληκτρολογούν στο Google «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ» για να μπουν στο blog και να δουν αν έχουν φορτιστεί οι κάρτες τους ώστε να προβούν στη γνωστή διαδικασία της «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ». 
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, ότι στο site θ’ αναγράφεται ο προσωπικός αριθμός της κάρτας τους, 
Ο Χ Ι το ονοματεπώνυμο.

    Θυμίζουμε τη διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας όπως μας την έχει υποδείξει ο ΟΑΣΑ: {(Ως χρήστες, επιλέγετε το μενού «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» στο ΑΜΕΚ και τοποθετείτε την κάρτα σας στη συσκευή ανάγνωσης. Εάν το ΑΜΕΚ αναγνωρίσει το ID σας, θα επαναφορτίσει αυτόματα την κάρτα σας με την προκαθορισμένη αποθηκευμένη αξία.  Η επιλογή αυτή αφορά ΕΜΑΣ σαν μέλη της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (που έχει συνάψει συμφωνία με τον ΟΑΣΑ για αγορά μαζικών καρτών).  Τα ID των καρτών που έχετε αντιστοιχούνται στον ΚΔ με την αποθηκευμένη αξία (ετήσια για εμάς)}.-


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.


                     Ο   Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας      
           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΙΤΣΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.