Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Νέα Έλξη Αναγέννηση: Το βιβλίο εκτός από να το διαβάζεις πρέπει και να το καταλαβαίνεις

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Η επικεφαλίδα είναι μια συμβουλή σε όσους διαχειρίζονται και γράφουν τις ανακοινώσεις στο διαδικτυακό προφίλ της συνεξέλιξης, από την οποία απάντησε στην Νέα έλξη -
Αναγέννηση για λογαριασμό της ΠΕΠΕ . Ποτέ στα χρονικά το σωματείο μας δεν έχει χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιηθεί για επικοινωνιακούς λόγους από παρατάξεις του χώρου μας .
Δυστυχώς οι αναφορές και οι απαντήσεις δόθηκαν από την συνεξέλιξη και έγιναν με την γνώριμη πλέον τακτική διαστρέβλωσης της αλήθειας και της δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων για την παράταξη μας στον κλάδο.
Εκτός κι αν δεν κατάλαβαν τι ακριβώς διαβάζουν .
Συνιστούμε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικοί .
Η Νέα έλξη διαφώνησε με τα περισσότερα κομμάτια της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, γιατί πολύ απλά κατά την γνώμη μας δεν λύνουν το πρόβλημα της εξισώσεις και ταυτόχρονα με δόλο χρησιμοποιήσατε την ΠΕΠΕ ,για να μεταφέρετε την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μέσο του σωματείου μας και να δημιουργήσετε πανικό στους μηχανοδηγούς ,εκμεταλευόμενοι της καταστασης που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η ΠΕΠΕ έχει στέγη και βρίσκεται στο εργατικό κέντρο Πειραιά και όχι στην Κουμουνδούρου.
Όπως θα παρατηρήσετε σε μια από τις ΦΩΤΟ που αναρτήσαμε θα δείτε ότι οι προτάσεις που ήθελε να υπογράψουμε η πλειοψηφία του σωματείου μας ήταν καρμπόν γραμμένες από μερικά μέτρα που πρότεινε δημόσια ο ΣΥΡΙΖΑ,συμπληρώνοντας κάποια επιπρόσθετα.
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε την ΠΕΠΕ ως σκαλοπάτι για να αναδείξετε αλλά και να αναδειχτείτε πολιτικά ;
Απο ποιους ζητήθηκε να καταθέσουμε εμεις σαν παράταξη προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης που σίγουρα θα επιφέρει αυτή η πανδημία που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη ;
Μήπως έχετε αυτοχριστεί ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ και ήρθατε εσείς να δώσετε λύσεις; Σκόπιμα στείλατε σε προσωπικούς λογαριασμούς email μηχανοδηγών και στο διαδικτυακό block που διαχειρίζεστε την συγκεκριμένη επιστολή του σωματείου για να περάσετε την κομματική σας γραμμή .
Δημιουργώντας έτσι εντυπώσεις και πανικό στον χώρο μας,χωρίς να συμπεριλαμβάνεται προς το παρόν η εταιρία μας στα μέτρα έκτακτης ανάγκης που πήρε η κυβέρνηση.
Η Νέα έλξη αντί χαρτοπόλεμου ζήτησε απο το σωματείο να προβεί άμεσα σε τηλεδιάσκεψη ή σε τηλεφωνική επικοινωνία με την διοίκηση μας ώστε να αποσαφηνιστεί από την ίδια την εταιρία μας μια σαφής εικόνα για τις μελλοντικές προθέσεις της . Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε η ΠΕΠΕ να ενημερώσει υπεύθυνα τους εργαζόμενους για το τι προβλέπεται και με τι σχέδιο θα συνεχίσει να κινείτε πάνω στις ράγες η ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Γιατι ενώ σας το ζητήσαμε εμεις δεν το έχετε κάνει ακόμα πράξη ;
Μήπως αποσκοπείτε στο να αφήνετε τους μηχανοδηγούς μέσα σε κλίμα αμφιβολιών όπου εσεις προσπαθείτε να διασπείρετε με υπόγειο τρόπο με τις επιστολές σας ; Παρεπιπτόντως όλα αυτά συνέβησαν την στιγμή όπου ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προσωπικά του μηνύματα και επιστολές καθησυχάζει τους εργαζόμενους της εταιρίας μας , δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους κλάδους , δημιουργεί ένα κλίμα ασφάλειας και αλληλεγγύης και δίνει τις απαιτούμενες απαντήσεις σε όσους σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και fake news που στοχοποιούν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Για πιο λόγο έρχεστε τώρα εσείς να αλλάξετε το κλίμα αυτό με τις επιστολές σας;
Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε σφαίρα τους εργαζόμενους στο όπλο που κρατάτε. Εαν σας διακατέχει λίγη υπευθυνότητα, δεν είχατε παραβλέψει ποια πρέπει να είναι η δράση σας και ότι η προτεραιότητα σας πάνω από τα κόμματα είναι ο μηχανοδηγός ,θα είχατε πράξει αυτό που σας είχαμε ζητήσει και αυτό που πέτυχαν τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΛΜΑ.
Ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της ΣΤΑΣΥ όπου σε ΦΩΤΟ στην ανάρτηση μας θα δείτε ότι με παραδειγματικό τρόπο και με γνώμονα της υπευθυνότητας που πρέπει να έχει ένα σωματείο ,πήρε τις διαβεβαιώσεις από την διοίκηση και με βεβαιότητα ενημέρωσε τους εργαζόμενους , ότι καμία οικονομική επίπτωση δεν θα υπάρξει.......Η νέα έλξη δεν θα διαχωρίσει σωματεία και εργαζόμενους ανάλογα με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και θα δίνει πάντα τα εύσημα σε όσους κινούνται συνδικαλίστηκα με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων. Αυτό το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν γιατί συνεργαστήκαμε και επιβάλουμε να συνεργαζόμαστε συνδικαλιστικά με όλες τις παρατάξεις του κλάδου μας για το κοινό συμφέρον των μηχανοδηγών, κάτι που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το κάνατε ποτέ. Εμείς δεν διαφωνήσαμε με κανέναν κορυφαίο εργατολόγο , Σωματεία , Εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες και ούτε ζητήσαμε βοήθεια από κάποιο άλλο όργανο όπως αναφέρατε.
Εμείς σας υποδείξαμε ότι αυτά τα μέτρα δεν ισχύουν για εμάς προς το παρόν και ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν από τα υπερκείμενα Δευτεροβάθμια ή Τριτοβάθμια όργανα .
Ποτέ δεν ζητήσαμε να μας αντιπροσωπεύσει κάποιο άλλο όργανο σε προβλήματα που αφορούν τους μηχανοδηγούς και αυτό το έχουμε αποδείξει στο κοντινό παρελθόν μέχρι και τώρα .
Δώσαμε μαθήματα συνεργασίας και αλληλεγγύης σε όλες τις δυσκολίες που πέρασε ο κλάδος μας, σε πολύ κρίσιμες αποφάσεις κατά την μεταβατική περίοδο από δημόσια σε μια νέα ιδιωτική εταιρία. Επειδή αναφερθήκατε για πράγματα που έχουν συμβεί κατά την περίοδο 2012-2015 να σας θυμίσουμε την παρουσία εκείνης της χρονικής περιόδου του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο της Καρολου όπου με θράσος και με αγωνιστικό ύφος έδινε υποσχέσεις,ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν πωλείται και ότι το χρηματικό ποσό κοντά στο μισό δις ευρώ δεν ανταποκρίνεται στο κόστος της εταιρίας που τιμολογούσε η τότε κυβέρνηση .
Απαντήστε μας εσείς τελικά τι έγινε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ποσό πουλήθηκε ;
Το τι συνέβη το γνωρίζουμε όλοι μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ Επειδή εμείς αφήνουμε πάντα το παρελθόν πίσω και δεν ανακυκλώνουμε ποτέ κακές αναμνήσεις,προτείνουμε στην «ταξιαρχία των φανατικών»να διαβάσει πολλές φορές αυτή την ανακοίνωση ώστε να γίνει κατανοητή και να σταματήσει να κινείται με πολιτικές σκοπιμότητες.
Αυτή την δύσκολη στιγμή θέλουμε μια υγιή εταιρία με υγιείς εργαζόμενους για να μην χτυπήσει την πόρτα μας μετά την υγειονομική πανδημία η οικονομική .Έχουμε πολλούς αγώνες να δώσουμε στο μέλλον,σε Εθνικά και εργασιακά ζητήματα ,πάντοτε την κατάλληλη στιγμή .
Συνιστούμε ψυχραιμία και υπευθυνότητα απόλους μας!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Οι και 5 ακόμη βρίσκονται στην τοποθεσία Στασύ Αε. ώρες Αθήνα έπειτα από τους προβληματισμούς σας, που ευλόγως μεταφέρατε στα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ του ΣΕΛΜΑ. και πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ, με μέλη του σωματείου μας και διαβεβαιώθηκε, ότι καμία οικονομική επίπτωση δεν θα υπάρξει, λόγω των αλλαγών στους τρόπους εργασίας, όπως αυτές προκύπτουν από μέτρα υγειονομικής προφύλαξης εργαζομένων κι επιβατών, που έχουν εξαγγελθεί από τον κρατικό μηχανισμό της χώρας μας. Μου αρέσει! Σχολιάστε Κοινοποίηση"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Οι τράπεζες να αναστείλουν για όσο διάστημα διαρκεί n κρίση τις δόσεις όχι μόνο των επιχειρηματικών αλλά και των στεγαστικών δανείων και συγχρόνως επεκταθεί n προστασία της πρώτης κατοικίας. Αναστολή πληρωμών όλων των φορολογικών υποχρεώσεων για όσο διάστημα οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές. Διευκολύνσεις προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για την πληρωμή λογαριασμών σε ΔΕΚΟ ΕΥΔΑΠ ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τον κίνδυνο για παράδειγμα της διακοπής ρεύματος ή παροχής υδροδότησης."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.