Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση από τη Νέα Έλξη - Αναγέννηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Και ενώ η καθημερινότητα των μηχανοδηγών σε όλα τα μηχανοστάσια της χώρας έχει ξεφύγει από το οριακή και έχει κτυπήσει κόκκινο κάποιοι προσπαθώντας να χρυσώσουν το
χάπι πετούν την μπάλα στην εξέδρα γνωστή η τακτική τους.
- Απάντηση θα πάρουμε γιατί τόσες εβδομάδες δεν έχει αλλάξει το κύκλωμα της Λάρισας ;
- Απάντηση θα πάρουμε για την επική κολοτούμπα στις 5,5 ώρες μηχανοδηγησης που τόσο πανηγυρίζατε ;

- Για το θέμα των εκπαιδευτών και την πληρωμή τους η θέση μας αν και έγινε στα πλαίσια μιας γενικής κουβέντας αφού εκκρεμεί η συνάντηση με την διοίκηση είναι τουλάχιστον ανήθικη να προβάλλεται κατά αυτόν τον τρόπο ( μισές αλήθειες ).
- Όλοι οι πιστοποιημένοι μηχανοδηγοί εν ενέργεια μπορούν να εκπαιδεύσουν στην πορεία μην ξεχνάμε το νόμο και το καθηκοντολογιο του μηχανοδηγού .
- Παράτυπες κλήσεις συναδέλφων σε απολογίες είναι τουλάχιστον άκυρες όσο και οι αποφάσεις τους ,η λογοκρισία δεν χωρά στην δημοκρατία . (Αλλιώς έπρεπε να καλέσουν και αλλά μέλη του δς που στο παρελθόν "έκαναν καριέρα" )
- Η νέα έλξη έχει θέσεις προτάσεις λύσεις πιστεύει στο διάλογο, είναι η παράταξη που στήριξε και υπέγραψε συλλογική σύμβαση στην έλξη και ας κάνουν κάποιοι ότι δεν το θυμούνται .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.