Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση από τη Νέα Έλξη - Αναγέννηση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Για ακόμη μια φορά η συνεξελιξη μετά το χθεσινό μανιφέστο προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με το γνωστό τρόπο .
Απλά απαντάει για να απαντάει χωρίς να δίνει εξηγήσεις για αυτά που την βαραίνουν ή να δίνει λύσεις στα προβλήματα
και τα θέματα που οφείλει να λύσει η ΠΕΠΕ . Ξαφνικά η συνεξέλιξη αποποιούμενη των ευθυνων της ανακοινώνει στους μηχανοδηγούς ότι τα τρέχοντα προβλήματα δεν άπτονται του σωματείου αλλά είναι θέμα της διοίκησης .
Η Συνεξέλιξη δηλαδή σε απλά ελληνικά μας λέει ότι σε ότι δεν μπορεί να βρούνε λύση ή σε ότι ξέρουν ότι δεν μπορούν να καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους μηχανοδηγους δεν είναι αρμοδιότητα της ΠΕΠΕ αλλά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ!! .
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!! ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!
Όσο αφορά το θέμα των εκπαιδευτών για ακόμη μια φορά επαναλαμβάνουμε, για αυτούς που κάνουν ότι δεν κατάλαβαν, ότι αναφερθήκαμε στο τι μπορεί να επικαλεστεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς υπάρχει σημαντική ασάφεια στις διατάξεις που αφορούν την εκπαίδευση των νέων μηχανοδηγών.
Όσον αφορά τις ώρες μηχανοδηγησης και τις νέες ασάφειες ή παραλείψεις των διατάξεων του νόμου θυμίζουμε πάλι ότι στο προηγούμενο ΔΣ αναφέραμε οτι είναι απαράιτητο να βγει μια διευκρενιστικη λόγω των ασαφειών που αναφέραμε και να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον ρόλο των εν ενεργεία μηχανοδηγών στην εκπαίδευση των εκπαιδευομένων .
-Ενώ εμείς λοιπόν ξεκαθαρά και ολοφάνερα φέρνουμε σημαντικά θέματα προς συζήτηση στο ΔΣ ώστε να βρεθούν λύσεις για να μην δημιουργούνται πλέον προβλήματα στην καθημερινότητα των μηχανοδηγών , εσάς είναι ολοφάνερο ότι σας ενόχλησε είτε αυτό είτε το ότι διαπιστώσατε ότι ήρθατε αντιμέτωποι με νέα προβήματα που δημιουργήσατε λογω των παρασκηνιακών σας ενεργειών και τι μισές δουλειές που ως συνήθως κάνετε.
Αν λοιπόν ειτε λόγω βιασύνης σας είτε λόγω ασχετοσύνης τα « παράθυρα» που ανοίξατε δεν τα κλείσατε ή δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να τα κλείσετε και μένετε μόνο στο να μεταφράζετε όπως θέλετε εσεις τους νόμους είναι καθαρα δικό σας προβλήμα.
Η νέα έλξη αναγέννηση πάντα θα κινείται με δημοκρατικές διαδικασίες και πάντα θα σας συμβουλεύει και θα σας παροτρύνει να μένετε από την μεριά των μηχανοδηγών ,για να μην πέφτετε σε ατοπήματα που κοστίζουν στον κλάδο μας .
Αυτό προσπαθήστε να το επεξεργαστείτε στο μυαλό σας καλά για να το καταλάβετε καθώς από εδώ και πέρα με αυτό θα πορεύεστε συνδικαλιστικά.
Δεν είναι κακό να σας διορθώνουν ή να σας προστατεύουν για να μην πέσετε από το σκαλί και παρασύρετε και τους μηχανοδηγούς καθώς είναι γνωστό ότι σκοντάφτετε ..συχνά
Η αλαζονεία και η βιασύνη είναι κακοί σύμβουλοι και φέρνουν λάθη που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν , και επειδή εδώ είναι θέματα που αφορούν τις ζωές των μηχανοδηγών χρειάζεται μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ .
Η αντίδραση με σωματειακά «δικαστήρια» οι κλήσεις σε απολογία συναδέλφων και οι διώξεις για προσωπικούς και μόνο ή λόγω εμμονών σας σε πρόσωπα δεν αφορούν το σωματείο.
Απλά αυτού τους είδους η πρακτική δείχνει την αποτρόπαια φασιστική σας τάση γιατί πολύ απλά ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία αλλά νοοτροπία όπως είχε πει ένας αγαπημένος καλλιτέχνης ο Τζίμης Πανουσης .
Να σας θυμίσουμε ότι η νέα έλξη αναγέννηση έχει δεχτεί στο παρελθόν μεγάλη λασπολογία μέσω του διαδικτύου από το γνωστό μπλοκ της παράταξης που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ έλξης .
Εμείς ουδέποτε καλεσαμε συνάδελφο να απολογηθεί στο σωματείο ,ουδέποτε επιπληξαμε συνάδελφο και ουδέποτε επικαλέστηκαμε το άρθρο 10 επειδή δεν μας άρεσε η κριτική κάποιου ή νομίζουμε ότι υπονοήθηκε κάτι που δεν μας άρεσε ή επειδή έχουμε προσωπικά μαζί του .
Είναι φανερό ότι θέλετε λόγω νοοτροπίας και πρακτικής σας για ακόμα μια φορά να εκφοβίσετε τους μηχανοδηγους για να μην έχετε καμία διαδυκτιακη κρίση ή αντιπαράθεση που θα σας αποκαλύπτει .
Το σωματείο μας δεν είναι ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .
Παντως μετά την "δίκη" έχει παρατηρηθεί ότι τοποθετήστε καθημερινά και αναφέρεστε στο ότι ένα μέλος του σωματείου από την παράταξη της νέας ελξης αναγεννησης ψήφισε υπέρ . Είναι λογικό να σας φαίνεται περίεργο γιατί η νοοτροπία σας είναι ότι όλοι στην παράταξη σας πρέπει να λένε ΝΑΙ και να συμφωνούν με εσάς αλλιώς σίγουρα θα έχει "δικαστήριο" .
Τα μέλη της νέας ελξης αναγέννησης έχουν απόλυτη συνεργασία και κοινές απόψεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να έχει την δίκη του κρίση .
Δεν είμαστε οργάνωση αλλά δημοκρατική παράταξη .
Γιαυτο τον λόγο ίσως σας φαίνεται περίεργο και το διατυμπανίζετε καθημερινά . Τέλος θα σας παρακαλούσαμε επιτελους να δώσετε απαντησεις και εξηγήσεις σε όσα θέματα σας έχουμε αναφέρει στο ΔΣ και σταματήστε να τα αποφεύγετε πετώντας το μπαλάκι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στην νέα έλξη αναγέννηση .
Γιατί όπως αναφέρατε έχετε την πλειοψηφία και είστε υποχρεωμένοι να λύσετε όλα τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας , εμείς να είστε σίγουροι ότι αν και είμαστε μειοψηφία θα υποστηρίζουμε το έργο της ΠΕΠΕ και θα σας κάνουμε σκληρή κριτική σε ηθικά πλαίσια όπως αρμόζει σε μια μεγάλη παράταξη σαν την δικιά μας που άντεξε και αντέχει στο χρόνο γιατί οι μηχανοδηγοί έχουν κρίση και μνήμη .

Το ΔΣ της παράταξης
Νέα Έλξη - Αναγέννηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.