Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Σιδηροδρομικός συρμός με φορτίο 30 εμπορευματοκιβωτίων και προορισμό τα Σκόπια αναχώρησε από τον ΟΛΘ

Ο ΟΛΘ γνωστοποίησε ότι, παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, συνεχίζει εύρυθμα να εξυπηρετεί τους πελάτες του.
Την Παρασκευή 27 Μαρτίου αναχώρησε από το λιμάνι της
Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό τα Σκόπια, σιδηροδρομικός συρμός με φορτίο 30 εμπορευματοκιβωτίων που προορίζεται για βιομηχανίες της γειτονικής χώρας.
«Αυτό αποτελεί σημαντική εξέλιξη στη διατήρηση της συνεχούς λειτουργίας των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που εξυπηρετούνται μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο ως πύλη των Βαλκανίων εξυπηρετώντας μία ευρεία ενδοχώρα, άνω των 25 εκατομμυρίων κατοίκων.
Στην ΟΛΘ Α.Ε., είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεισφέρουμε ισχυρά στην ευημερία τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών και των συνεργατών μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο και θα συνεχίσουμε αδιατάρακτα τις προσπάθειες μας στην κατεύθυνση αυτή», επισημαίνεται.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.