Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Επαγγελματίας Μηχανοδηγός

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και παπούτσιαΕπειδή πολλοί δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι Μηχανοδηγός, τι δυσκολίες περνάμε και τι βιώνουμε κάθε μέρα σε κάθε δρομολόγιο, το καθημερινό μας άγχος να πάει σωστά και στην ώρα της η
αμαξοστοιχία στον προορισμό της, καλούμενοι πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες να υπερβάλουμε εαυτόν, δείτε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ, από τους παλαιότερους Μηχανοδηγούς πανελλαδικά, τον Χρήστο Γαϊτανίδη, από το Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης πως ενήργησε για να αποκαταστήσει μια βλάβη που είχε προκληθεί στην γεννήτρια του MAN.

Ο Χρήστος δεν σκέφτηκε αν θα λερωθεί ή θα τσαλακωθεί, απλά μπήκε από κάτω από το τρένο.

Γιατί για εμάς, Μηχανοδηγός δεν είναι απλά ένα επάγγελμα. Είναι πολλά πράγματα παραπάνω.

Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο. Το παράδειγμά του είναι πηγή έμπνευσης και για την νέα γενιά Μηχανοδηγών στον Σιδηρόδρομο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Την παρακάτω ανάρτηση στο fb έκανε ο Προϊστάμενος Μηχανοστασίου κ. Βασίλης Καπνάς.

Σήμερα ο Μηχανοδηγός του ΜΘ Xristos Gaitanidis υπερβάλλοντας εαυτόν, -με την καθοριστική τηλεφωνική καθοδήγηση και βοήθεια του Τεχνικού Προσωπικού του Αμαξοστασίου του ΜΘ- επισκεύασε την βλάβη που δημιουργήθηκε από εξωγενή αιτία στην Α/Α ΜΑΝ 621.x11 στον Σ.Σ. Βέροιας και έτσι η αμαξ/χια 81 συνέχισε κανονικά την πορεία της.
Χρήστο, συγχαρητήρια για την επαγγελματική σου ευσυνειδησία.

1 σχόλιο:

  1. Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που με κάνουν να μην χάνω την ελπίδα μου για το μέσο και τον παράγοντα Άνθρωπος! Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.