Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Επιστολή ΠΕΠΕ για τους εθελοντές στην Αλεξανδρούπολη

Κύριε Σύμβουλε  , 
Με την υπ αριθ 12741/19/Τ4 με Θέμα : «Εκδήλωση Ενδιαφέροντος» επιστολή σας, καλέσατε όσους από τους 68 νέους μηχανοδηγούς επιθυμούν να καταθέσουν αιτήσεις για να καλύψουν τις κενές οργανικές θέσεις στο μηχανοστάσιο Αλεξανδρούπολης, για 1 χρόνο και μέχρι να πιστοποιηθούν οι νέοι συνάδελφοι που εκπαιδεύονται στο ΚΕΚ.
Όπως γνωρίζετε η μετεγκατάσταση σε τόπο, 900 και πλέον χιλιόμετρων μακριά από τον τόπο κατοικίας των εργαζομένων συνεπάγεται αυξημένα έξοδα για την μεταφορά των οικοσκευών τους, ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και τα αυξημένα έξοδα που θα πρέπει να καταβάλουν (προκαταβολές κτλπ) για την ενοικίαση στέγης στην Αλεξανδρούπολη γεγονός που αυτονόητα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Θέλοντας να συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματος, προτείνουμε όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταβάλει το κόστος διαμονής στους ενδιαφερομένους (ενοίκια στέγης) και ποσό για την μεταφορά της οικοσκευής του.  (Διαδικασία που προβλέπεται και στον Κανονισμό Εργασίας).
Τέλος, θεωρούμε πως αν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος προστίθεντο και περιφερειακά μηχανοστάσια (Λιανοκλάδι)  στα οποία θα μπορούσαν να  δηλώσουν πως επιθυμούν να εργαστούν κατά απόλυτη προτεραιότητα- και στις κενές οργανικές θέσεις που θα δημιουργηθούν εκεί στο μέλλον -όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την εργασία στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο έτος, το ενδιαφέρον για την κάλυψη των θέσεων θα ενισχυόταν σημαντικά.
Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση

                                    Για το Δ.Σ. 
          Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας 

          Κ .Γενιδούνιας                              Α. Καλαμάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.