Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΑΚΕ Ι.Τ: Εθνικά βλαπτική και επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών. Στοιχειώδες πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον η καταψήφισή της

Αποτέλεσμα εικόνας για δακε logo ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθνικά βλαπτική και επιζήμια η Συμφωνία των Πρεσπών
Στοιχειώδες πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον η καταψήφισή της
Η κυβέρνηση, εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο, δρομολογεί
και μεθοδεύει έναν επώδυνο και βλαπτικό για τα ελληνικά συμφέροντα συμβιβασμό στο "Μακεδονικό Ζήτημα".
Σε μια διπλωματική συγκυρία που η πλευρά των Σκοπίων είναι επισπεύδουσα και κυριολεκτικά "καίγεται" για λύση, οι κυβερνώντες εγκλωβίζουν σκοπίμως την Ελλάδα σε συνθήκες ομηρείας προκειμένου να κυρωθεί μια επαίσχυντη Συμφωνία, στο πλαίσιο της οποίας εκχωρείται –με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο– όνομα, εθνότητα και γλώσσα ενώ δημιουργούνται οι όροι για νέα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Η εθελούσια παραχώρηση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από τη σημερινή εθελόδουλη κυβέρνηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Οι βουλευτές βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιστορία αφού ενδεχόμενη κύρωση της Συμφωνίας είναι δύσκολα αναστρέψιμη.
Εθνική ευθύνη και δημοκρατικό καθήκον η ανάσχεση αυτής της ιστορικά ανεδαφικής και γεωπολιτικά επιζήμιας λύσης που είναι και αντίθετη με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση επενδύει για μια ακόμη φορά στο διχασμό. Μετά το κίβδηλο δημοψήφισμα που δίχασε τους πολίτες για να ενώσει τους κομματικούς της ινστρούχτορες, τώρα παραχαράσσει την ιστορία και ΔΙΧΑΖΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ για να ενώσει τους Σκοπιανούς…
ΩΣ ΕΔΩ…
Όλοι μαζί δίνουμε το παρών στα συλλαλητήριαγια να δηλώσουμε ότι:
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.