Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Δείτε εικόνες και στιγμιότυπα από το τροχαίο με το τρένο και το αγροτικό μηχάνημα στην Ξεχασμένη (φώτο-βίντεο)

Δείτε εικόνες και στιγμιότυπα από το τροχαίο με το τρένο και το αγροτικό μηχάνημα στην Ξεχασμένη (φώτο-βίντεο)Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στον αγροτικό δρόμο Κουλούρας – Ξεχασμένης
στο ύψος της Ραψωμανίκης του δήμου Αλεξάνδρειας.

Τζιπ που κουβαλούσε αγροτικό μηχάνημα (αερόσκαλα) έσβησε στις γραμμές του τρένου όταν οι ρόδες από την αερόσκαλα σφήνωσαν στις γραμμές. Ο οδηγός δεν κατάφερε να βάλει μπρος το τζιπ όσο και αν προσπάθησε. Έτσι βγήκε από το όχημα, ξεκούμπωσε την αερόσκαλα από το τζιπ το οποίο με τα χέρια έσπρωξε μακριά από τις γραμμές. Αμέσως ειδοποίησε τον ΟΣΕ για το συμβάν και το μηχάνημα το οποίο βρισκόταν πάνω στη γέφυρα και τις γραμμές του τρένου.
Ωστόσο το τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινας – Θεσσαλονίκης είχε ήδη πλησιάσει αρκετά στο σημείο και είχε αναπτύξει ταχύτητα την οποία δεν κατάφερε να ανακόψει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με την αερόσκαλα την οποία και έσπρωξε για αρκετά μέτρα μέχρι να σταματήσει.
Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα δύο πυροσβεστικά μηχανήματα από την Αλεξάνδρεια, ένα από τη Βέροια και η αστυνομία.
Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε στον εξωτερικό χώρο ούτε εντός του τρένου.
Μετά από λίγη ώρα η γραμμή ελευθερώθηκε.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:
ΦΩΤΟ: 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.