Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Εκτροχιασμός ενός (1) βαγονιού επιβατικής αμαξοστοιχίας. Προσωρινή διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος / μετεπιβίβαση σε λεωφορεία

Αποτέλεσμα εικόνας για τραινοσε logoΣήμερα και ώρα 06:52, λόγω αστοχίας στο κλειδί αλλαγής γραμμής, σημειώθηκε εκτροχιασμός του πρώτου βαγονιού
της αμαξοστοιχίας 1511, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Λειανοκλάδι – Αθήνα.
Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 90 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
Πραγματοποιήθηκε αποκοπή στη σύνθεση της αμαξοστοιχίας, οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο δεύτερο βαγόνι και συνέχισαν το ταξίδι τους.
Λόγω του συμβάντος έχει διακοπεί προσωρινά η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, στο τμήμα μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφαρσάλου. Η μετακίνηση στο τμήμα αυτό γίνεται προσωρινά με λεωφορεία.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται.
Με επόμενη ανακοίνωση της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. θα ενημερώσει για την πορεία της αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.