Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Δελτίο Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Διακοπή δρομολογίων στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο του Προαστιακού Πάτρας, λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή. Εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με λεωφορεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για τραινοσε logoΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από αύριο, Τρίτη 15 Μαΐου 2018, θα ξεκινήσουν εργασίες στη σιδηροδρομική υποδομή και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ
Αγίου Βασιλείου – Ρίου, για την κατασκευή της νέας διπλής γραμμής του Προαστιακού Πάτρας, όπως έχει ενημερώσει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έγγραφό του στις 8 Μαΐου, 2018.
Λόγω των έργων θα υπάρξει διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού από το Ρίο έως τον Άγιο Βασίλειο.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, δρομολογεί από αύριο Τρίτη λεωφορεία στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο και αντίστροφα, ως εξής:
  • Αναχώρηση από Αγ. Βασίλειο στις ΧΧ:45 (ανά ώρα, 45 λεπτά μετά την ώρα), από τις 06:45 έως τις 22:45.
  • Αναχώρηση από Ρίο στις ΧΧ:05 (ανά ώρα, 5 λεπτά μετά την ώρα), από τις 07:05 έως τις 23:05.
Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου Προαστιακού ή μηνιαίας κάρτας. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στον Αγ. Βασίλειο καλούνται να επικυρώσουν το εισιτήριό τους στα ακυρωτικά μηχανήματα του Σ.Σ. Αγ. Βασίλειος.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.