Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνεχίζεται το πλιάτσικο στην εγκαταλελειμμένη γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι

Συνεχίζεται το πλιάτσικο στην εγκαταλελειμμένη γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι«Η ιστορική γραμμή Τιθορέα - Λιανοκλάδι έχει αφεθεί στην μοίρα της…», μας καταγγέλλουν πολλοί κάτοικοι
της ευρύτερης περιοχής, παρά μάλιστα τις συνεχείς εξαγγελίες του αρμόδιου Υπουργού.
Μετά το πλιάτσικο που είχε σημειωθεί σε σιδηροδρομικό κτίριο στο Σταθμό της Λιλαίας από όπου σήκωσαν ότι υλικό μπορούσαν, οι «άγνωστοι δράστες», ξαναχτύπησαν με ξήλωμα καλωδίων από την Αρπίνη μέχρι τον Ασωπό.
Η ζημιά που έχει γίνει είναι εμφανής και όλα φωνάζουν ότι η ιστορική γραμμή έχει αφεθεί στην τύχη της.
Μάλιστα υπό το φόβο των αντιδράσεων για την επιβεβαίωση της αδιαφορίας στην αξιοποίησή της, δεν λαμβάνεται μέριμνα για αποξήλωση των υλικών, ώστε να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού ή έστω να  πουληθούν προς όφελος του παλιού ΟΣΕ.
Είναι προφανές ότι η ηγεσία του Υπουργείου έχει ρίξει όλο το βάρος και την προσοχή της στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης της νέας ταχείας ηλεκτροκίνητης γραμμής, ωστόσο η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα μπορούσε να ήταν επίσης αντικείμενο στο έργο που έχουν υποσχεθεί να παραδώσουν στον Έλληνα πολίτη.
lamiareport.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/26/2018

    οχι που λεγανε οτι θα κινηθουν τοπικα επιβατικα τραινα ολο ψεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/26/2018

    Μέχρι να γίνει η περιβόητη τουριστική αξιοποίηση του κυρίου υπουργού, δεν θα έχουν μείνει ούτε τα σκύρα...άχρηστος λαός άξιος της μοίρας του... Να τους χαίρεστε και αυτούς ... Λέγαμε για τους προηγούμενους ... Αυτοί τους ξεπέρασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.