Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών

ΑΘΗΝΑ, 11 / 4 / 2018

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα (προφανώς λόγω των εκλογικών διαδικασιών των Σωματείων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ) υπάρχει ένας απίστευτος πόλεμος λάσπης, κατηγοριών και απειλών στο διαδίκτυο, ένας πόλεμος

από Σιδηροδρομικούς απέναντι σε Σιδηροδρομικούς.
Ειδικότερα, σύσσωμη η ηγεσία της ΠΕΠΕ εξαπολύει συκοφαντίες και απειλές ενάντια στη ΔΑΚΕ-Σ και το Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ.
        Η αιτία φαινομενικά είναι η συμφωνία της ΠΕΠΕ με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η παρουσία του  Γενικού Γραμματέα  της ΓΣΕΕ  στην  τριμερή συμφιλιωτική που προκάλεσε η Π.Ο.Σ. απέναντι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
       Ο λόγος είναι η  δράση της ΔΑΚΕ-Σ και του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ, που εμφανίζονται με ξεκάθαρες απόψεις αλλά και λόγο με συγκεκριμένο ιδεολογικό – πολιτικό περιεχόμενο, ενοχλεί την ηγεσία της ΠΕΠΕ.
Η χυδαία συμπεριφορά μέσω διαδικτύου απέναντι στο Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ και τα στελέχη της ΔΑΚΕ-Σ αντιμετωπίζεται ήδη συνδικαλιστικά, πολιτικά αλλά και νομικά.
Εννοείται βέβαια  ότι η ΔΑΚΕ-Σ  τάσσεται σύσσωμη στο πλευρό  του  Γενικού  Γραμματέα  της ΓΣΕΕ   στην  κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων για την κατάπτυστη αφίσα της Συνεξέλιξης και όλα τα αήθη δημοσιεύματα.
Αν κάποιοι πιστεύουν ότι τρομάζουμε με τις αήθεις και ατεκμηρίωτες επιθέσεις τους και ότι  θα σταματήσουμε να εκφραζόμαστε για ζητήματα των Σιδηροδρομικών, κάνουν μεγάλο λάθος.
Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των εργαζομένων και να αγωνιζόμαστε για την πιστή εφαρμογή των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων μας.

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.