Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Παραδίδεται αύριο η σιδηροδρομική διάβαση Λιανοκλαδίου - 2 ώρες το Αθήνα -Λάρισα σε λίγους μήνες

Παραδίδεται αύριο η σιδηροδρομική διάβαση Λιανοκλαδίου - 2 ώρες το Αθήνα -Λάρισα σε λίγους μήνεςΠαράδοση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη της Ανω Διάβασης
Λιανοκλαδίου και επιθεώρηση των κατασκευαστικών εργασιών στη διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων στο τμήμα Λιανοκλάδι-Δομοκός.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης θα μεταβεί αύριο Πέμπτη 12 Απριλίου 2017, στο νομό Φθιώτιδας. Ειδικότερα ο υπουργός στις 12 το μεσημέρι θα παραδώσει στην κυκλοφορία την Ανω Διάβαση Λιανοκλαδίου και στις 14:00 μ.μ. θα επισκεφθεί τη Σιδηροδρομική Γέφυρα ΣΓ 26, στη θέση Εκκάρα, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών του εν λόγω έργου, αλλά και του συνόλου των εργασιών στη διπλή σιδηροδρομική γραμμή υψηλών ταχυτήτων στο τμήμα Λιανοκλάδι –Δομοκός.


Υπενθυμίζεται όπως είχε γράψει πριν από 1 μήνα το thessaliatv.gr, ότι με την παράδοση της διάβασης Λιανοκαλδίου και των σιδηροδρομικών γεφυρών στο τμήμα Τιθορέα - Δομοκός, από το καλοκαίρι και μετά η διαδρομή Αθήνα - Λάρισα θα μειωθεί περίπου στις 2 ώρες και προς Θεσσαλονίκη στις 3.30 ώρες.

thessaliatv.gr

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/2018

    Άλλος ένας μυστράκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/2018

    Ακόμη σήμερα θα κάνει 4.5 ώρες το τραίνο στη γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.