Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τον συνάδελφο Β. Ζαβογιάννη.

ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 216η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα
πραγματοποιηθεί την 16η Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).   
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 213-0121 881 ή 213-0121 670, φαξ 210-5249 131).
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Παροχή εξουσιοδότησης για δήλωση παράστασης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ως Πολιτικώς Ενάγουσας ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας κατά τη δικάσιμο της 27.06.2017 ή σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή δικάσιμο αυτής – Κλοπή ποσοτήτων πετρελαίου από αμαξοστοιχία.
2. Έγκριση ανάθεσης της ασφαλιστικής κάλυψης Αστικής Ευθύνης Διευθυντών και Στελεχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην εταιρεία AIG EUROPE LIMITED.
3. Παράταση της υπ’ αριθ. 201629/14-04-2016 σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
4. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 327 του Ν.4412/16 για την μίσθωση εταιρικών αυτοκινήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
5. Οικονομική ενίσχυση (χορήγηση βοηθημάτων) εργαζομένων.
6. Ανάθεση στην εταιρεία ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) Ορκωτοί Ελεγκτές – Λογιστές Α.Ε. της διερεύνησης των διαθεσίμων, απαιτήσεων και υποχρεώσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2016.
7. Επισκευή και αποκατάσταση του τροχαίου υλικού, τύπου IC AEG, που ενεπλάκη στο Συμβάν του Άδενδρου στις 13/05/2017.
8. Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και ΟΣΕ Α.Ε. για τη μίσθωση οδικών μέσων. 
9. Λήψη απόφασης επί της από 07/06/2017 Ένστασης της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά της εταιρείας με την επωνυμία «3G FACILITIES – SERVICES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» σχετικά με τον διαγωνισμό Δ-1730/17 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής καθαρισμού του τροχαίου υλικού για τους διαπεριφερειακούς συρμούς του άξονα Πειραιώς Αθηνών προς Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Καλαμπάκα καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο μηχανοστάσιο Α.Ι. Ρέντη, στο Γ.Τ.Τ. 1 (Σίνα), στο Θριάσιο πεδίο και στο Ικόνιο».
10. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 
   Για την ακρίβεια,             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                            
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.