Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Αντικειμενική ενημέρωση από τις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΕΠΕ

Φέτος προτιμήσαμε να μην δημοσιεύουμε από κάθε έδρα τα αποτελέσματα των Γενικών Συνελεύσεων, αλλά όταν
ολοκληρωθούν αυτές, να κάνουμε μια γενική αποτίμηση των αποτελεσμάτων.

Έτσι δημιουργήσαμε έναν συγκριτικό πίνακα ώστε να μπορούν όλοι να δουν το πέρυσι και το φέτος.



Βλέποντας τον πίνακα διαπιστώνουμε πολύ εύκολα πως οι Μηχανοδηγοί έδειξαν την αντίδρασή τους στην ανυπαρξία του σωματείου τον ένα χρόνο που πέρασε καθώς μια σειρά από βασικά ζητήματα δεν υλοποιήθηκαν.

Ζητήματα που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος Γενιδούνιας στους Μηχανοδηγούς.

Ούτε προσλήψεις!
Ούτε εκπαίδευση βοηθών!!! (το 2013 έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του να μην ΄ρθουν)
Ούτε το περιβόητο επίδομα ευθύνης!!!!! (αυτό με το οποίο έκανε συνδικαλιστική καριέρα και είχε πείσει μέχρι και τα μπαλάστρα ότι το παίρνουν και οι οδηγοί των λεωφορείων)

Και φυσικά στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και το θέμα με τις τελευταίες προαγωγές και τις παλινωδίες που προκάλεσαν. Θέμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους Μηχανοδηγούς και που ακόμα δεν έχει κοπάσει. 

Παράλληλα δεν φρόντισε ως όφειλε, να καλύψει νομικά τους συναδέλφους που κατέφυγαν στην δικαιοσύνη.

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά:


Μέχρι την συνέλευση του ΜΑΙ το 2016 υπήρχαν 41 υπέρ ψήφοι και 21 κατά.

Τα αντίστοιχα του 2017 είναι 28 υπέρ και 27 κατά.

Το σύνολο του 2016 ήταν 91 υπέρ, 49 κατά και 3 παρών.

Το σύνολο του 2017 ήταν 76 υπέρ, 37 κατά και 5 παρών.

Το 2016 είχαν υπερψηφίσει τον απολογισμό 7 έδρες, 1 είχε ισοψηφία και σε 1 είχαν καταψηφίσει οι Μηχανοδηγοί.

Το 2017 έχουν υπερψηφίσει 5 έδρες (με Δράμα και Λάρισα οριακά), 3 έχουν καταψηφίσει, και μία έδρα έχει ισοψηφία.

Εύκολα καταλαβαίνεται γιατί έγινε όλη αυτή η μεθόδευση από το φύλλο υπηρεσίας στο ΜΑΙ που κατήγγειλαν η Νέα Έλξη - Αναγέννηση και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με τουλάχιστον 20 μέλη τους να βρίσκονται σε δρομολόγια ή να γυρνάνε πολύ αργά από δρομολόγια και η κούραση να υπερνικάει την θέληση να βρεθούν στην Γενική Συνέλευση.


Γιατί βλέποντας πως οι Μηχανοδηγοί έχουν αποδοκιμάσει την δράση του Σωματείου και πως το αποτέλεσμα μόνο θετικό δεν είναι, ο μηχανισμός κινήθηκε έτσι ώστε να προκαλέσει πολύ μεγάλη διαφορά στο ΜΑΙ και να υπερκαλύψει την υπόλοιπη πανελλαδική αποδοκιμασία.


Υπολογίστε τώρα και τουλάχιστον 20 ακόμα κατά που θα ψήφιζαν στο ΜΑΙ και το 37 θα γινόταν 57 ενώ θα μειωνόταν και οι 76 υπέρ ψήφοι αν μοιραζόντουσαν οι υπηρεσίες (έγινα και σε άλλες έδρες μαγειρέματα, αλλά αυτό που έγινε στο ΜΑΙ δεν έχει προηγούμενο). Βλέπουμε έτσι πως τουλάχιστον 20 Μηχανοδηγοί Πανελλαδικά σε σχέση με το 2016 αποδοκίμασαν την δράση του Σωματείου.


Αν δε αφαιρεθεί το φτιαχτό αποτέλεσμα του ΜΑΙ τότε βλέπουμε πως Πανελλαδικά καταψηφίστηκε ο απολογισμός με 32 θετικές ψήφους και 33 κατά.


Ακολουθεί ο συγκριτικός πίνακας για το 2016 και το 2017.



5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/17/2017

    ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΑΙΤΑΣ;-Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ -Ο ΠΕΝΤΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΙΜΕΡΑ-ΘΕΛΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΑΨΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΗ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΙΝΟ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΨΗΣ -ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΛΙΔΗ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ-
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/17/2017

    Μιλάνε κ οι αρχιδιασπαστές της άλλοτε ΠΑΣΚΕ ποιοι οι πρώην Πασκίτες έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/17/2017

    Έρχονται τούμπα τα βαρέλια και αρχίζουν οι κολωτούμπες ε ρε γέλια που θα έχουμε τους επόμενους μήνες θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/17/2017

    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ Ο ΤΣΑΝΤΟΚΟΥΒΑΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/17/2017

    Ήρθαν και οι κυρίες των γραφείων να ψηφίσουν για το τι και πως των μηχανοδηγών που εργάζονται στα τρένα.Ο άλλος ήρθε για πρώτη φορά στην συνέλευση γιατί τόσα χρόνια τον έτρωγε η αδικία στην Οινόη δίπλα στο σπίτι του.Το ίδιο και ο προϊστάμενος των πετρελαίων αλλά και το παιδί από τα Μέγαρα.Την βενζίνη του την βάλατε ή την πλήρωσε μόνος του;
    Τελειώνει ο χρόνος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.