Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Επιστολή ΠΕΠΕ για την πρόσβαση των τουριστών στα τρένα στο Κατάκολο

Αθήνα, 15/6/2017
Αριθ.Πρωτ. 306

ΠΡΟΣ: 1. Πρόεδρο ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Παναγιώτη Θεοχάρη.  
          2. Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ – κ. Φίλιππο Τσαλίδη.
   


Κύριοι,

Όπως πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους μας στην περιοχή του Πύργου, συνεχίζονται τα προβλήματα που αφορούν την πρόσβαση των τουριστών στους συρμούς που εκτελούν τα δρομολόγια ΚΑΤΑΚΟΛΟ – ΟΛΥΜΠΙΑ. 
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι δεν υπάρχει εκπρόσωπος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο λιμάνι που να ενημερώνει τους τουρίστες για την ύπαρξη τρένου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτό αφορά την αδυναμία σύναψης συμφωνίας μεταξύ ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Λιμενικού Ταμείου Κατάκολου και Λιμενικού Σώματος.
Επίσης, οι συνάδελφοι μας αναφέρουν ότι η τιμολογιακή πολιτική άλλων μέσων, είναι πολύ φθηνότερη του τρένου (μέχρι και 3 ευρώ!!!), γεγονός που καθιστά τη μετάβαση με το σιδηρόδρομο ως οικονομικά ασύμφορη. 
Σας καλούμε να λάβετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα αναδείξουν τα προτερήματα της σιδηροδρομικής μεταφοράς στην περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ξένοι τουρίστες – επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων πάντα αναζητούν το σιδηρόδρομο ως πρώτο μέσο μεταφοράς. 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.