Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ καλεί την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να παραιτηθεί.

Αθήνα, 26/1/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.
"Εκεί που μας χρωστούσανε, μας παίρνουν και το βόδι"...

       Στην πρόσφατα πραγματοποιηθείσα συνάντηση του προεδρείου του Σωματείου μας,
με τον πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κύριο Θεοχάρη, στην οποία συμμετείχε αντιπροσωπευτικά η παράταξή μας, τον  ακούσαμε να υποστηρίζει ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, που αναφέρονται στο τελευταίο εξώδικο, συμμεριζόμενος τις ανησυχίες μας.
      Τώρα, το πώς αυτοαναιρείται, με την επιστολή προς το Σωματείο, την οποία συνυπογράφει, είναι πραγματικά άξιο απορίας... Προφανώς, λόγω των πολυήμερων διακοπών, εν μέσω θεομηνίας, του διευθύνοντος συμβούλου, δεν πρόλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας να τον  ενημερώσει, με αποτέλεσμα να εκτίθενται αμφότεροι, αλλά και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  
      Αντιπαρερχόμαστε,  για το καλό της εταιρείας,  τις ανοίκειες απειλές του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, υπενθυμίζοντάς τους το προσωρινό της ιδιότητάς τους, αντιπαραθέτοντας παράλληλα την δική μας, υπερτριακονταετή σιδηροδρομική μας ιδιότητα.
      Ειλικρινά κύριοι, περιμέναμε να έχετε πληρέστερη γνώση των προβλημάτων της εταιρείας, της οποίας ηγείσθε, που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και το τροχαίο υλικό. Δυστυχώς διαψευδόμαστε για μια ακόμη φορά. Αποδεικνύετε ότι το μόνο σας μέλημα ήταν και είναι η υλοποίηση της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι που τελικά το κατορθώσατε και αποτελεί την μοναδική σας ..."επιτυχία".  Άξιος ο μισθός σας…
      Δικαιώνεται ο ...αλήστου μνήμης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σε μια του αναλαμπή είχε υποστηρίξει ότι η μεγαλύτερη σύγχρονη πολιτική ασθένεια, είναι οι τεχνοκράτες...     
      Δικαιώνεται επίσης, μέσω υμών, ο Otto Bismarck, που είχε πει το αμίμητο: "Καθηγηταί τρεις και εχάθη η Πατρίς".
Αν στην ολιγόχρονη παρουσία σας στα ηνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αγαπήσατε έστω και κατ' ελάχιστον τον σιδηρόδρομο, σας καλούμε να παραιτηθείτε.
Έτσι η εταιρεία, την οποία υπηρετούμε, θα υποστεί τις λιγότερες δυνατές ζημίες.-


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.