Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση Μανιάτη σε Σπίρτζη για τα δρομολόγια του ΟΣΕ

Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης
Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία των σιδηροδρόμων, καταργούνται επιβατικά δρομολόγια με επίκληση της κακοκαιρίας. Σε δύσκολους χειμώνες, με το εθνικό οδικό δίκτυο αποκλεισμένο, ο σιδηρόδρομος αποτελούσε τη μοναδική λύση για το επιβατικό κοινό. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατάστρεψε και αυτή τη θετική παράδοση της χώρας.

Ο εποπτεύων Υπουργός, κ. Σπρίτζης, εγκαλεί τις διορισμένες από τον ίδιο Διοικήσεις με «κατ΄ επείγουσα ΕΔΕ». Η ανικανότητα και η ασυνεννοησία των διοικήσεων δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν.

Ο Πρωθυπουργός, κ. Τσίπρας, προεκλογικά έταζε λαγούς με πετραχήλια στους εργαζόμενους. Ο υπουργός του, κ. Σπίρτζης, δεν τολμά να κάνει απολογισμό του ανύπαρκτου έργου των 24 μηνών θητείας του ως υπουργού αρμόδιου και για το σιδηρόδρομο.

Αντί για απόσυρση επιβατικών αμαξοστοιχιών να αποσύρουν την παρουσία τους από τη διακυβέρνηση της χώρας. Είναι το μόνο χρήσιμο που μπορούν να προσφέρουν.»

kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.