Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου Σ.Σ.Β.Ε

Θεσσαλονίκη  13/1/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !!!

       Οι εικόνες ντροπής των τελευταίων ημερών και η κατάσταση που επικρατεί στον Σιδηρόδρομο, επιβεβαίωσε
τους φόβους και τις ανησυχίες μας, για το μέλλον του.
        Το προχθεσινό συμβάν, είναι απόρροια της διαχρονικής απαξίωσης του Σιδηροδρόμου, από τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, πολιτικές που οδήγησαν στον κατακερματισμό του, με απώτερο σκοπό την ιδιωτικοποίησή του…!!! 
        Η πρωτοφανής απόφαση, για την κατάργηση δρομολογίων επιβατικών αμαξοστοιχιών λόγω καιρικών συνθηκών, αποτελεί για μας τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς μαύρη στιγμή!!!
        Την ευθύνη, την φέρουν αποκλειστικά και μόνο, οι Διοικήσεις των εταιρειών που δεν συνεννοήθηκαν ως όφειλαν, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των επιβατών με τις πολύωρες καθυστερήσεις των αμαξοστοιχιών.
        Παρά την μεγάλη έλλειψη του προσωπικού που υπάρχει σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου, για άλλη μια φορά, οι συνάδελφοι μας εργάστηκαν στις αντίξοες συνθήκες με ζήλο και αυταπάρνηση.
        Θέλουμε κι εμείς με την σειρά μας, να ζητήσουμε συγνώμη (εάν και δεν φταίμε) από το επιβατικό κοινό, το οποίο τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε !!!
         Η μοναδική λύση για να μην ξανά συμβούν τέτοια γεγονότα, είναι αυτό που πάντα πιστεύαμε…

ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ !!!
        
    

                                             Το Δ.Σ. του Σ.Σ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.