Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρείτε εσείς

Άλλη μια χυδαία επίθεση από το προπαγανδιστικό - κυβερνητικό blog στην Έλξη κατά συναδέλφων έλαβε
χώρα αργά το βράδυ της Πέμπτης. 

Με την συνήθη τακτική τους - καθυβρίζοντας και παρουσιάζοντας τα πράγματα διαστρεβλωμένα - προσπαθούν για άλλη μία φορά να κατευθύνουν τους Μηχανοδηγούς αλλού. Να δώσουν μια διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα.

Αυτή την φορά μιλούν για ποταπούς ανθρώπους. Κατασκευάζουν σενάρια για την επίθεση Κλειδαρά στον Τουρλή - ως καλοί μαθητές της Αυριανής - και ανακαλύπτουν επίθεση στους τμηματάρχες!!!

Για να καταλάβετε πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα παραθέτουμε την τελευταία παράγραφο από το blog της παραπληροφόρησης.

Τέλος θυμηδια προκαλεί η επίθεση της ΔΑΚΕ στους τμηματάρχες που παρέστησαν στην συνελευση για να ακούσουν τος απόψεις των μηχανοδηγών.
Μέχρι χτες άλλωστε όταν κανένα απο τα στελέχη μας δεν ερχόταν σε συνελευση δεν συνέβαινε τίποτα.
Τωρα που ήρθαν οι τμηματαρχες βρήκε την ευκαιρία ο συνάδελφος Τουρλης να τους ειρωνεύεται, ρωτώντας για τα κυκλώματα.
Αν πραγματικά ομως τον ενδιέφερε θα επικοινωνούσε με τον συνάδελφο Ρηγο εδώ κ 20 μερες.


Για αυτούς συνάδελφοι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να θέσεις ερωτήματα για τα κυκλώματα στους νέους τμηματάρχες. Γιατί η λογική τους είναι, ότι αυτό είναι και τελείωσε. Αυτό που λέμε εμείς θα γίνει.

Με την ίδια καθεστωτική αντίληψη προχώρησαν και στην εφαρμογή των νέων κυκλωμάτων παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν από πολλές έδρες, και παρά το γεγονός ότι είχε ζητηθεί για το ΜΑΙ συνέλευση για να συζητηθούν τα νέα κυκλώματα πριν από την εφαρμογή τους. 

Η ερώτηση που τους έκανε ο Γραμματέας Τουρλής, ήταν μια απλή όσο και ξεκάθαρη ερώτηση. Ήταν ερώτηση που καλύπτει δεκάδες συναδέλφους. Αλλά για αυτούς είναι ειρωνεία. 

Τους ρώτησε και τους ζήτησε να τοποθετηθούν για την σχεδίαση και την κεντρική ιδέα των κυκλωμάτων. Επίσης ρώτησε για το γέμισμα με διανυκτερεύσεις στα Μηχανοστάσια.

Την ερώτηση αυτή δεν την έκανε κατ΄ιδίαν στον συνάδελφο Ρήγο. Την έκανε παρουσία πολλών συναδέλφων και ζήτησε από τον συνάδελφο Ρήγο όπως και από τους άλλους δύο τμηματάρχες να τοποθετηθούν. 
Δεν πήρε όμως καμία απάντηση. Απόλυτη σιωπή...

Οι εν λόγω συνάδελφοι δεν έδειξαν να νιώθουν ότι τους ειρωνεύεται ο Γραμματέας του Σωματείου. Δεν θα αντιδρούσαν αν ένιωθαν ότι τους ειρωνεύεται; Μεγάλοι άνθρωποι είναι. Δεν νομίζουμε πως χρειάζονται κανέναν να τους υπαγορεύσει τι θα κάνουν.

Κάποιοι άλλοι το φαντάστηκαν όμως. Στην φαντασία τους κατάλαβαν ειρωνεία από τον Β. Τουρλή. Βλέπεται η αλήθεια ενοχλεί.

Ποιο είναι το έγκλημα συνάδελφοι;
Που βλέπεται λοιπόν την ειρωνεία;

Φοβάστε κάτι; Κρύβεται κάτι από τον κόσμο;

Καταλάβατε τώρα συνάδελφοι πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα;

Υ.Γ Καλή η παρουσία στελεχών σε συνέλευση, εάν τοποθετούνταν θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.