Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ: Ανακοίνωση στήριξης στην ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
      Η  18η  Ιανουαρίου 2017 είναι  μαύρη μέρα στην ιστορία του ελληνικού σιδηροδρόμου, αφού πρώτα διέσπασαν τον
ενιαίο ΟΣΕ οι προηγούμενες κυβερνήσεις η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ παίρνει σειρά  η επόμενη εταιρεία η ΕΕΣΣΤΥ για πώληση και ο ΟΣΕ έχει περάσει στο υπερταμείο.
    Αυτές τις κρίσιμες στιγμές επέλεξαν τόσο ο διευθύνων σύμβουλος όσο και ο πρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να επιτεθούν στο μεγαλύτερο σωματείο της εταιρείας  την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, απαντώντας ετεροχρονισμένα στο εξώδικο που είχε αποστείλει το σωματείο στην διοίκηση με προβλήματα των συναδέλφων.
      Δεν θα σχολιάσουμε ούτε το ήθος ούτε το ύφος του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι γνωστό άλλωστε στους σιδηροδρομικούς η προσπάθεια τους να διασπάσουν την ομοσπονδία και εν γένει το συνδικαλιστικό σιδηροδρομικό κίνημα το καλοκαίρι του 2016 στην υπογραφή της ΣΣΕ.
     Όπως τότε λοιπόν έτσι και σήμερα δεν θα περάσει ο κοινωνικός αυτοματισμός ανάμεσα στους συναδέλφους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά τόσο ο πρόεδρος όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και οι σημερινοί  πρόθυμοι που διαχρονικά υπήρχαν και ευθύνονται κατά πολύ στην διαμόρφωση της σημερινής κατάστασης .
     Ο ΣΣ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ συμπαραστέκεται στους συναδέλφους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στα μέλη του σωματείου τους  και θα είμαστε δίπλα τους με όλες τις δυνάμεις μας στις αποφάσεις που θα πάρουν για ένα καλύτερο αύριο.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ!!!!ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.