Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Όταν η σκοπιμότητα προσπαθεί να νικήσει την ενότητα

Την στιγμή που όλα τα προβλήματα είναι μπροστά μας, και το τελευταίο διάστημα ζήσαμε μαύρες ημέρες
σαν σιδηρόδρομος, και η αγωνία των Μηχανοδηγών για το που πάμε και τι γίνεται μεγαλώνει, ακριβώς αυτές τις ώρες, ο πρόεδρος της ΠΕΠΕ επιλέγει αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει συνθήκες συνεννόησης να πράττει ακριβώς το αντίθετο.

Πρώτα τορπιλίζει την τοπική γραμματεία του ΜΑΙ για ένα πολύ κρίσιμο θέμα, αυτό της πρότασης για τα νέα κυκλώματα, και παράλληλα αφήνει αιχμές για την πολύ σοβαρή πρόταση του Βόλου όπου μάλιστα έχει σχεδόν καθολική αποδοχή.

Στη συνέχεια επιλέγει χθες, χωρίς να ενημερώσει κανέναν από το προεδρείο της ΠΕΠΕ, Γεν.Γραμματέα, αντιπρόεδρο, συνοδευόμενος από τον βοηθό του Κλειδαρά Αντώνη (Ταμείας ΠΕΠΕ), να πραγματοποιήσει συνάντηση στην Πάτρα για θέματα κυκλωμάτων κλπ. Τεράστια ευθύνη έχει και ο εκπρόσωπος του ΣΤΑ Παρασκευόπουλος Αντώνης πού ενώ έστειλε μηνύματα σε όλους, "ξέχασε" τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων.

Ποτέ στην ιστορία της ΠΕΠΕ δεν έχουν γίνει αυτές οι μεθοδεύσεις. Προσπαθούν ο πρόεδρος και οι παρέα του να κάνουν την ΠΕΠΕ λέσχη φίλων. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Έχει πει πολλά ψέματα τα τελευταία χρόνια!!!
Φοβάται την αλήθεια και για αυτό επιλέγει μοναχικές εξορμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.