Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για τραινοσε logoΛάβαμε και δημοσιεύουμε από τον συνάδελφο Β. Ζαβογιάννη τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/01.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Δ.Σ.                     Αθήνα, 26/01/2017
                   Αρ. πρωτ.:1/17/Δ3


                  ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.


ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 208η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 30η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).   
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 213-0121 881 ή 213-0121 670, φαξ 210-5249 131).
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών του Σ.Σ. Πλακεντίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών του Σ.Σ. ΣΚΑ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών σημείων πώλησης Νότιας  Ελλάδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
4. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης του Τροχαίου Υλικού στους σταθμούς του Προαστιακού Αθηνών (Αεροδρόμιο και Κορωπί) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».    
5. Λήψη απόφασης επί της από 16-01-2017  Προδικαστικής Προσφυγής της  εταιρείας με την επωνυμία « ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά 1) του από 13/01/2017 Πρακτικού  της Επιτροπής Διαγωνισμού Δ-1626/16 «για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς επιβατών με λεωφορεία μεταξύ Σ.Σ. Δράμας και Σ.Σ. Αλεξανδρούπολης» και 2)  του Δημητρίου Δολιανίτη του Ιωάννη – ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ TRAVEL με αριθμό προσφοράς 48086.
6. Οικονομική ενίσχυση (χορήγηση βοηθημάτων) εργαζομένων.
7. Έγκριση ανάθεσης υλοποίησης δικτύου MPLS (Multi Protocol Label Switching) στα σημεία πώλησης και τα Μηχανοστάσια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 
8. Εξώδικη όχληση για άμεσες ενέργειες σε Εφαρμογή της Σύμβασης Παροχής Δημόσιας Υπηρεσίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
9. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 
-   Ενημέρωση του σώματος σχετικά με θέματα, δράσεις και υποχρεώσεις της εταιρείας που σχετίζονται με την εφαρμογή της υπογραφείσας οριστικής Σύμβασης Πώλησης Μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Ferrovie dello Stato Italiane SpA. από την ημερομηνία υπογραφής της εν λόγω Σύμβασης, ήτοι την 18.01.2017 έως και την οικονομική ολοκλήρωση της συναλλαγής.

   Για την ακρίβεια,                                         
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.