Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση από Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου

ΑΘΗΝΑ,  20/1/2017

A N A K O I N Ω Σ Η

Συνάδελφοι,
Στις 18 Ιανουαρίου 2017 μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ήρθε η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δικαιώνοντας τις προσπάθειες της αριστερής κυβέρνησης, του Υπουργού Υποδομών και της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πραγματικά μας απόδειξαν πόσο πιστοί υπηρέτες είναι στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου. 
Άξιοι συνεχιστές της ίδιας πολιτικής που τόσα χρόνια υπηρετούσαν όλες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. 
Το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπερταμείο είναι εργαλεία του κεφαλαίου που του διασφαλίζει μέσα από τις ιδιωτικοποιήσεις τα κέρδη του αλλά και την εργασιακή λαίλαπα των εργαζομένων. 
Συνάδελφοι,
Δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά τη συστράτευση στο δρόμο της ανατροπής αυτής της πολιτικής ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, στα εργασιακά, στους πλειστηριασμούς και σε κάθε τι που αλλάζει τη ζωή μας. 
Όσον αφορά την επίθεση της αριστερής ηγεσίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέναντι στο σωματείο της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν αξίζει ο κόπος να το σχολιάσουμε, αλλά ξεκαθαρίζουμε ότι το σωματείο μας συμπαραστέκεται τόσο στους συναδέλφους όσο και στο ΔΣ της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και θα το στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας, αγωνιζόμενοι πάντοτε για έναν αποκλειστικά Ενιαίο – Δημόσιο Σιδηρόδρομο. 




ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Σ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                             ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.