Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Μύρισαν εκλογές : Τσίπρας: Ισχυρός κόμβος μεταφορών, εμπορίου & ενέργειας η Αλεξανδρούπολη

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ξεκίνησε  ο προεκλογικός αγώνας για την κυβέρνηση Τσίπρα.
Με επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την περιοδεία του στη Θράκη (στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στα έργα που έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του λιμανιού, την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) και της δημιουργίας πλωτής αποθήκης υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, ισχυρίστηκε ότι «αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο» και «θα αναπτύξουν την οικονομική δυναμική της Θράκης και συνολικά της Βόρειας Ελλάδας».




Ο πρωθυπουργός εξήγγειλε το σημαντικό έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το λιμάνι Μπουργκάς στη Βουλγαρία και σημείωσε ότι προχωρά η αναβάθμιση και του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής της Θράκης. Η Αλεξανδρούπολη θα γίνει ένας ισχυρός κόμβος μεταφορών, εμπορίου και ενέργειας, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.