Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Άνοιξε η γραμμή, πρώτο τρένο που θα περάσει το IC52

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί ότι η αμαξοστοιχία IC52 θα είναι η πρώτη αμαξοστοιχία που θα διέλθει από το σημείο, έτσι και έγινε. Μετά την μεταφορά στο Λιανοκλάδι των 2 MLW του εμπορικού 80505, δόθηκε το πράσινο φως και η γραμμή δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, με την σημείωση ότι έχει τοποθετηθεί βραδυπορία για την οποία σας ενημερώσαμε πριν λίγο. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα συνεργεία της ΕΕΣΣΤΥ και της γραμμής όπου σε ένα πολύ δύσκολο σημείο της γραμμής και δίνοντας μάχη με το χρόνο κατάφεραν να φέρουν αυτή την δύσκολή αποστολή εις πέρας στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Επίσης το προσωπικό της ΔΙΚΑΜ, το προσωπικό αμαξοστοιχιών και οι Μηχανοδηγοί, σε συνεργασία με τα υπηρεσιακά στελέχη λειτούργησαν για ακόμη μία φορά όπως έπρεπε ώστε να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό που ταλαιπωρήθηκε με τις μετεπιβιβάσεις στα λεωφορεία. 

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.