Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων Σιδηροδρομικών για τις εκλογές στον Λαρισαϊκό

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Μάιος 2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                 Μετά το τέλος των εκλογών  του Σωματείου μας θα θέλαμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ εσάς που πήρατε μέρος στις εκλογικές διαδικασίες.
                Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως θερμά όσους μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο
τους σε μία πραγματική  δύσκολη περίοδο που ξεκινά για όλους μας με  πρωτόγνωρα δεδομένα.

               Ευχαριστούμε ακόμα την νέα Διοίκηση του οργανισμού που πήρε μέρος ενεργά  για πρώτη φορά στην εκλογική μας διαδικασία με την ενεργή της συμμετοχή και την επίσκεψη της σε διάφορα συγκροτήματα ή σταθμούς με την συμβολή ″συναδέλφων″ άλλων σωματείων που απέδειξαν πόσο σημαντικό είναι το Σωματείο του ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ.
             Βέβαια εάν η Διοίκηση ασχολούνταν με αυτά που πραγματικά διακυβεύονται για τον Σιδηρόδρομο και τους Σιδηροδρομικούς ίσως να είχε προλάβει και την ένταξη του ΟΣΕ στο νέο Υπερταμείο ξεπουλήματος των υποδομών της χώρας.  

            Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους και σε όλους τους τόνους ότι ακόμα και τώρα που ψήφισαν την κατάργηση του Εσωτερικού Κανονισμού για την ΕΕΣΣΤΥ ( σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης) θα μας βρουν μπροστά τους.

            Παλεύουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για έναν
ΕΝΙΑΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ
γιατί

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.