Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΣ

Με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή οι βουλευτές του Κινήματος Γιώργος Λαζαρίδης (Β’ Θεσσαλονίκης),
Βασίλης Κόκκαλης (Λάρισας) και ο γραμματέας Συνδικαλισμού Νίκος Δρίτσας.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για την πορεία αποκρατικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (των εταιρειών Τραινοσέ και ΕΕΣΤΥ), ενώ οι εκπρόσωποι της ΠΟΣ τάχθηκαν εναντίον της πώλησης των υποδομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και εξέφρασαν τη θέση για δημόσιο κοινωνικό σιδηρόδρομο, με ανάπτυξη της υποδομής, με πρόσληψη προσωπικού, ενώ ζήτησαν επίσης την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, που περνάει από την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Λαζαρίδης ξεκαθάρισε ότι η διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των υφιστάμενων θέσεων εργασίας στον ΟΣΕ αποτελεί «κόκκινη» γραμμή για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ πρόσθεσε ότι το Κίνημα είναι πάντοτε ανοιχτό σε διάλογο με τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.