Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ελληνίδα διπλωμάτης σκοτώθηκε από τρένο

Διοικητική υπάλληλος της ελληνικής Πρεσβείας στην Μπανγκόγκ σκοτώθηκε από τρένο ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένεια της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Ταϊλάνδη, η Ελληνίδα διπλωμάτης έχασε την ισορροπία της όταν ...
προσπάθησε να τραβήξει την τσάντα της που είχε πιαστεί στην πόρτα του τρένου. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στις ρόδες του τρένου. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή, όπου γυρίστηκε η κλασική ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος για τον θάνατο της: «Εκφράζουμε οδύνη για το δυστύχημα που είχε ως συνέπεια την τραγική απώλεια της συναδέλφου Αριστέας Λιάπη, στελέχους της Πρεσβείας Μπανγκόκ, όπου ασκούσε τα καθήκοντά της, τα τελευταία δύο χρόνια, με ήθος και ευσυνειδησία. Σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοί της εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.