Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο από την κακοκαιρία

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. 

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ διεκόπη η κυκλοφορία των συρμών μεταξύ Πειραιά -Ρέντη ενώ η αμαξοστοιχία IC 58 με αναχώρηση 16.18 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη έχει καθυστέρηση στο Μενίδι 1 ώρα και 40 λεπτά λόγω των πλημμυρών στις Αχαρνές. Επίσης,
διεκόπη η κυκλοφορία στη γραμμή Διακοφτό- Καλάβρυτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των  προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη βροχόπτωση στην Αττική και ιδιαίτερα στα δυτικά προάστια, διεκόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού στο τμήμα Πειραιάς – Α.Ι. Ρέντη.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες από τoν Πειραιά με προορισμό την Χαλκίδα και αντίστροφα, θα πρέπει να διακόψουν το ταξίδι τους στον σταθμό του Α.Ι. Ρέντη.
Συνεργεία βρίσκονται ήδη στα σημεία που παρουσιάζονται τα προβλήματα και εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Επίσης διεκόπησαν τα δρομολόγια του οδοντωτού Διακοφτό – Καλάβρυτα λόγω κατολισθήσεων.
Υπήρξαν και καθυστερήσεις σε δρομολόγια αμαξοστοιχιών με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τραίνο IC 58, το  οποίο είχε αναχώρηση από Αθήνα στις 16:18 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και παρουσίασε καθυστέρηση 100΄(λεπτών) λόγω πλημμυρών στο Μενίδι".
Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.