Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση μηχανοδηγών-κίνησης για το 3531


Συνάδελφοι  δυστυχώς ζούμε την εποχή της καταγγελίας και της ρουφιανιάς.
Η κρίση εκτός από το οικονομικό πλήγμα που έφερε μάλλον κατάφερε να βγάλει  στην επιφάνεια και τον κακό ευατό πολλών
Και εξηγούμε αμέσως σε τι αναφερόμαστε:

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι το 3531 έχει συγκεκριμένο τερματικό σταθμό  και συνεχίζει μετά ως κενού υλικού.Πολλοί συνάδελφοι εξυπηρετούν με δική τους ευθύνη εργαζόμενους επιβάτες που θέλουν να πάνε στον Ρέντη καθώς γνωρίζουν πολύ καλά από πρώτο χέρι τα βάσανα που περνάει ο κόσμος και την πίεση που δέχεται κάθε ημέρα στην δουλειά του και το σπίτι του.
Ομως αντί να υπάρχει ένα άτυπο ευχαριστώ και πνεύμα κατανόησης  οι συνάδελφοι στο τέλος θα βρεθούν και μπλεγμένοι από την διαδικτυακή ρουφιανιά και κακία.
Σας παραθέτουμε μόνο ένα δείγμα σχολίων από επιβάτες που αναρτώνται στο proastiakos .net για το 3531 ...
<<      Αν εννοείς το πρώτο δρομολόγιο (3531) Οινόη-ΑΙΡ αυτό δεν τερματίζει στον Πειραιά.Το συγκεκριμένο κάνει τέρμα όπου ξημερώσει!!!Άλλες φορές τερματίζει Αθήνα, άλλες Ρουφ και πολύ σπάνια πλέον στο Ρέντη..(αλλά ποτέ μπροστά στην αποβάθρα..αυστηρά και μόνο έξωθεν του μηχανοστασίου!!!!Α και μη ρωτήσεις κανένα συνοδό ποτέ γιατί δεν σταματάει στην αποβάθρα του Ρέντη...γιατί θα πάρεις την απάντηση "και χάρη σου κάνω που σε πάω στο Ρέντη"Όσο για τις καθυστερήσεις που αναφέρεις οι οποίες είναι πλέον δεδομένες τα πράγματα είναι τραγικά...εγώ θα σε συμβούλευα να μην χρησιμοποιείς τον προαστιακό για να πάς στη δουλειά σου αν θες να μην τη χάσεις!!>>
 Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε καθώς βλέπουμε ότι μερικοί δεν εκτιμούν τον αγώνα των σιδηροδρομικών για ανθρώπινες μετακινήσεις και δίκτυο αλληλεγγύης.Γνωρίζετε πολύ καλά όλοι τι πρέπει να κάνετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.