Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Πάρτε τα χάπια σας.....


Έχουν χάσει τον ύπνο τους μερικοί και το αστείο είναι ότι το λένε για άλλους.
Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν καθώς να σχολάς από την δουλειά σου βραδάκι και να κάνεις με υπογραφή αναρτήσεις στις 2 και στις 5 το πρωί !!!! ...μάλλον η  αυπνία τους έχει χτυπήσει κόκκινο.

Κοιμήσου λίγο  επαναστάστη θα πάθεις τίποτα.Ξέρουμε ότι η αυπνία σου ξεκίνησε πέρυσι τον Αύγουστο αλλά ,αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς πάρε κανένα από τα χάπια παρακάτω.Μπορεί να σε βοηθήσουν ..

Δεν ξέρουμε όμως αν υπάρχουν χάπια για να απαντήσεις το παρακάτω ερώτημα

Ποιός είναι ο επαγγελματίας συνδικαλιστής;

Α..Αυτός που διορίστηκε το 1979 και έγινε συνδικαλιστής για πρώτη φορά  το 1994;

Β..Αυτός που διορίστηκε  το 2004 και έγινε συνδικαλιστής για πρώτη φορά το 2004;

Επίσης καλό θα ήταν να βγάλουμε στην φόρα τις <<συνθήκες εκλογής>> του γνωστού παρλαπίπα και να πέσουν τα σαγόνια πολλών .Μπορεί και να το κάνουμε όμως σύντομα...

Χαιρόμαστε  με  το αυτό-ξεπρόστιασμα και το ατελείωτο παραλήρημα του γυρολόγου .Ειδικά τα μηνύματα που δεχθήκαμε μετά την αναρτησή οχετός είναι χαρακτηριστικά για το κλίμα που διαμορφώνεται καθώς δεν είναι λίγοι που πλέον λένε ότι το άτομο χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη...

Αλλά από την άλλη  μας γεμίζει θλίψη που η έλξη και ειδικά ένα μικρό κομμάτι της έχει πέσει στα νύχια κομματικών γυρολόγων του πάλαι κραταιού Πασοκ.Γυρολόγοι που κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα και έχουν μετακομίσει με όλη την σαπίλα που τους χαρακτηρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να ρωτήσουν το κόμμα αν τους θέλει να πάνε.

Η  παραδοσιακή συνδικαλιστική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στον όμιλο έχει υποστεί εισβολή από τέτοια <<στελέχη>> που ντεφάκτο δηλώνουν  την παρουσία τους και το μόνο που κουβαλάνε στις βαλίτσες τους είναι η αορίστου χρόνου μεταμελειά τους για το μνημόνιο και τις επιλογές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μεγαλοσυνδικαλιστής που πρόσφατα αποκαλύφθηκαν τα τέρατα  για την δράση του .Η μετακομισή του στο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τον παραγκωνισμό πραγματικά αριστερών στελεχών του κόμματος με ιστορία και αδιαμφισβήτητη δράση , καθαρό παρελθόν ,παρόν και μέλλον
Η συμμορία των Μαγδαληνών με την στήριξη ψυχοπαθών( όπως  πεντακάθαρα φαίνεται από τις ενεργειές τους )προσπάθησαν να στηρίξουν αυτή την παράδοξη κατάληψη ηγεσίας της αριστερής πτέρυγας σε όλο τον όμιλο.Δυστυχώς για αυτούς η βρώμα δεν μένει για πολύ καιρό στην ντουλάπα .Η μπόχα αργά ή γρήγορα γεμίζει το δωμάτιο.
Ολα αυτά τα επαναστατικά,τα  υπερ αντιμνημονιακά που ακούτε,ο υποσχέσεις σε όλους για όλα δεν αποτελούν πρακτική του πραγματικού ΣΥΡΙΖΑ αλλά  είναι μόνο πρακτική των μελών της παρεούλας που θέλει να δώσει εξετάσεις στην ηγεσία για μια θέση για την επόμενη ημέρα.

Τοπραγματικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ στον όμιλο έχει προτάσεις, στρατηγική, αντιμνημονιακή στόχευση,ηθική καθώς και ενωτική διάθεση για το κίνημα.
Η παρεούλα απλά περιορίζεται σε <<πασοκιές>> όπως ακούσαμε πρόφατα ....
Θέλει ο κόσμος την επιστροφή στα παλιά;Δεν νομίζουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.